Järjestämme korkeatasoista koulutusta säiliö ja suljetuissa tiloissa työskentelyyn. Koulutus antaa valmiudet toimia säiliötilojen ja suljettujen tilojen työtehtävissä oikein ja turvallisesti. Koulutuksesta saat uusia ideoita ja ajatuksia työturvallisuuden parantamiseen.

 

Kanssanne käydään läpi teillä käytössä olevat käytänteet ja siitä edetään vaarojen tunnistamiseen asianmukaisten työvälineiden ja menetelmien käyttöön opastukseen. Kansainvälistä tasoa oleva koulutus räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita ja se järjestetään asiakkaan tiloissa. Koulutuksen teemoja voivat olla esimerkiksi työlupamenettelyt, hätätilanteiden hallinta ja pelastaminen, tai työturvallisuuden parantaminen kohdekohtaisesti.
Valittavanasi on neljä erilaista koulutusta:

  • Vähäisen riskin tilat
  • Korkean riskin tilat
  • Paineilmalaite työskentely
  • Pelastamiskoulutus

Työturvallisuuskoulutus järjestetään omalle työporukallesi / organisaatiollesi räätälöitynä yhdessä sovittuna ajankohtana. Jos haluat lisätietoa aiheesta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake.


Koulutuksen sertifikaatit:
Täyttää EU -direktiivin OSHA 2015

Koulutuksen kesto: 1 – 2 päivää

 

OTA YHTEYTTÄ