Turvallisuuskoordinaattorikoulutus on suunnattu henkilöille jotka toimivat tilaajanorganisaatioille, suunnittelijoille, valvojille, rakennuttaja organisaatioille.

Turvallisuuskoordinaattorikoulutus antaa tarvittavat perustiedot ja valmiudet toimia turvallisuuskoordinaattorina sekä käynnissä olevissa että käynnistyvissä uudiskorjaus-, infra- ja kunnossapitohankkeissa. Koulutuksesta saat edellytykset toimia haastavissa työtehtävissä, joissa on mahdollisuus vaikuttaa työturvallisuusasioihin.

Turvallisuuskoordinaattorikoulutus tarjoaa tehtävään valituille huiman lisätietopaketin ja uusia oivalluksia työturvallisuudesta. Koulutuksessa opit ennakoimaan, havainnoimaan ja toimimaan tarpeen vaatimalla tavalla.

Koulutuksessa käsittellään seuraavia teemoja:

  • Toimenkuvan määrittely
  • Vallitseva lainsäädäntö ja työtehtävään liittyvät asetukset
  • Vastuut ja toimivaltuudet
  • Asiakirjat ja dokumentointi
  • Viranomaisyhteistyö
  • Esimerkkitapauksia ja käytännön reseptejä työturvallisuuteen

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena asiakkaan tiloissa  tai meidän koulutustiloissamme Helsingissä klo 9.00 – 15.00.

Turvallisuuskordinaattorin koulutus järjestetään omalle työporukallesi / organisaatiollesi  yhdessä sovittuna ajankohtana. Jos haluat koulutuksesta lisätietoa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake.

 

Kurssin sertifikaatit: EU-direktiivi 92/57/ETY, 89/391/ETY

Kurssin kesto: 1 päivä

 

OTA YHTEYTTÄ